Tjenester med fokus
på velvære

Hva vi tilbyr

Tjenester som møter ditt behov

Ansikt og hårpleie
Vi tilbyr tjenester får både barn og voksne, damer og menn, og ønsker alle velkommen til en hyggelig frisøropplevelse. Våre tjenester er sammensatt for å imøtekomme ethvert behov innen ansikt, hårpleie, farge og striping, styling og skjegg.
Diverse tjenester
Vi tilbyr også tjenester innen negledesign. Våre negler bidrar like mye til økt velvære som ansikt og hårpleie. Vi har derfor gleden av å tilby neglelakk med trendy farger for de som ønsker det lille ekstra.

ANSIKT

FARGE

KLIPP

SKJEGG

DIVERSE

HÅRTEST

Fuktighetsbalansen i håret er avgjørende for produktene som passer håret ditt. Hårologi sortimentet er derfor delt inn i produkter for hydrofilt (fuktighetselskende) og hydrofobt (fuktighetsavvisende) hår.

Hos oss kan du finne ut om håret ditt er hydrofilt eller hydrofobt med en hårtest. Det består av at frisøren kutter en hårstreng og måler styrken og utvidbarheten i et digitalt hårtestapparat.

Testen gir raskt svar på om håret er fuktighetselskende eller fuktighetsavvisende og hjelper frisøren å gi deg riktige produkt-anbefalingene for at håret ditt skal være skinnende vakkert, lett å forme og mer spenstig.