Om Vaula Frisør

Vaula frisør med solid bakgrunn og ekspertise.

Takk for at du titter innom vår nettside! Mitt navn er Oddrun og jeg begynte å jobbe som frisørlærling hos Sentrum Frisør i 1978. Etter 3 år som lærling fortsatte reisen min videre hos Frisøren i Musegata helt frem til 2007. Erfaringen hos Frisøren var av stor verdi da det hjalp meg med å ikke bare tilegne meg arbeidserfaring men også verdifull kompetanse og grundig forståelse av hårpleie. Denne fantastiske reisen la til rette for starten av et helt nytt kapittel. Den 2. mai 2007 lanserte jeg Vaula Frisør, og resten er historie!
IMG_9478

Lang erfaring og utdannelse

Jeg er utdannet Hårolog som består av grundig lærdom om hår og hodebunn. Gjennom min lange fartstid som frisør har jeg tilegnet meg selv en lang erfaring på hele 41 år. Underveis har jeg også tatt flere kurs om hårologi for å holde meg oppdatert i feltet.

Kunder og deres behov

Gjennom min erfaring som frisør har jeg lært viktigheten av mine kunders behov og ønsker. Derfor sørger jeg for å skape en koselig og avslappende atmosfære slik at kunden blir tilfredstilt med min jobb og service.

Klar for ny klipp, farge eller
total makeover?